Parfym

Hos oss på Parfymfabriken.se hittar du exklusiva och prisvärda parfymer. Vi har ett stort urval med allt från dem världskända varumärkena så som Calvin Klein, Hugo Boss, Tommy Hilfiger till dem mer kända personligheterna som Beyoncé, Britney Spears, David Beckham och Katy Perry. Här har vi parfymer för alla tillfällen och alla typer av dofter.[expand title=”Läs mer” trigpos=”below” swaptitle=”Stäng” startwrap=”” endwrap=”“]Parfymfabriken.se gör det enkelt för dig att hitta de parfymer du söker genom att använda vår filterfunktion. Vill du ha kryddiga parfymer eller kanske en fräsch deodorant? Är det någon parfym du saknar så är du alltid välkommen att kontakta oss

Dofter utgör den perfekta presenten, både till dig själv och till de människor du älskar. Om du letar efter prisvärda flaskor är vi det perfekta butiksvalet. På Parfymfabriken.se har vi en mängd olika parfymer och dofter, som alla garanterat kommer att uppfylla dina krav. Från blommiga dofter till mysk, har vi allt du behöver till ett bra pris, oavsett om det är parfym herr, eller parfym dam.

De allra största av varumärken

På Parfymfabriken är vi stolta över att vara den största återförsäljaren av de största namnen inom doftindustrin som vi är säkra på att du kommer att älska. Från Lancôme, Ariana Grande, Bvlgari, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, DKNY, DIOR, så har vi alla de bästa märkena och pålitliga namn för att komplettera din parfymsamling. Vi förstår att våra kunder inte vill betala överpris för de märken de älskar, och därför ser vi till att all vår parfym online prissätts konkurrenskraftigt.

Tips & tricks som gör att din parfym varar längre

Vem skulle inte älska att dofta gott hela dagen? Att bära din favoritdoft kan säkert hjälpa, men du kanske har märkt att många parfymer inte längre känns av vid lunchtid.

Detta är antagligen för att du inte applicerar din parfym på rätt sätt. De flesta människor inser inte att det finns bästa praxis för att applicera dofter, varav många gör att parfymen håller längre.

Om du förvarar din parfym i badrummet eller på en displayhylla, lagrar du tyvärr den inte korrekt heller. Här kommer vi att täcka några tips och bästa praxis för att få ut det mesta av din parfym — både för att bära den och förvara den.

Hur du gör att din parfym varar längre

För att få din parfym att hålla längre vill du se till att parfymen kan få kontakt med din hud och stanna där hela dagen. För att göra detta vill du följa så många av de nedan angivna parfymreglerna som du kan. Här täcker vi också hur du gör att din parfym håller längre i flaskan!

Applicera direkt efter din dusch.

För att säkerställa att din doft varar hela dagen bör du börja med rätt applicering. Det är där timing spelar en stor roll. Parfym kommer att vara som längst längsta om den appliceras direkt efter din dusch medan dina porer fortfarande är öppna och din kropp är ren. Var noga med att torka av innan du sprayar på din parfym!

Se till att huden är fuktad före applicering

Om din hud är fuktig kommer doften att kunna låsas in bättre. När du torkat dig med handduk, använda någon oparfymerad lotion för att återfukta huden. Du kommer att vilja göra detta innan du sätter på dina kläder eller sprayar dig med parfymen.

Spraya eller klappa på bar hud.

Här är en annan bästa praxis som rör timing: du bör applicera din doft innan du sätter på dig dina kläder. Parfym luktar bäst och varar längst när den kan blandas med de naturliga oljorna på din kropp. Du vill inte ha något tyg eller kläder som hindrar denna process, så applicera din parfym direkt på huden.[/expand]