user

Marielle Brolin Hudvårdsspecialist

Glimrande & Gnistrande hud som lyser upp de mörkaste månaderna!

Hej på er i vintermörkret, nu är vi inte bortskämda med dagsljus…

Det är nu vi måste lysa upp omvärlden för oss själva och för alla i vår närhet. Tillsammans så gör vi denna tid till en mysig glimrande tid i mörkret, lite tända ljus och ett nice Glow i huden så lyser vi upp tillvaron.

Att vilja ha en hälsosam hy full av naturlig lyster är något vi alla strävar efter. Men vägen dit börjar alltid på samma sätt – genom att ta hand om huden. Det första målet är såklart att se till att sova gott, dricka ordentligt med vatten och äta antioxidantrika livsmedel som grönsaker, frukt och speciellt bär.

Sedan är det dags att fokusera på hudvården för att nå vårt resultat och förstärka hudens GLOW. Självklart rengör vi huden morgon och kväll, lika viktigt att rengöra på morgonen eftersom under natten då huden vilar, passar den på att detoxa sig, gifter och slaggprodukter lägger sig som en yta på huden efter natten. Om du vill lystermaxa hyn måste du se till att även hålla hudytan slät och fri från döda hudceller, men också hålla hudens fuktnivåer i balans. Exfolierande produkter, som peelingar av olika slag, och återfuktande serum är en viktig del av din glow boom.

Lägg gärna en ansiktsmask en dag i veckan som är anpassad för att ge lyster och fukt. Vi har nu gjort det bästa inifrån, men för att uppnå maximalt Glow plockar vi fram produkterna som maxar ditt skimmer utifrån. Årets vinnare av Beauty Award Elemis Glow Priming Moisturiser! En magisk kombination av dagkräm och primer som ger en fantastisk yta, bara som den är eller som en perfekt bas under makeup.

Personligen ligger Makeup märket Bareminerals mig varmt om hjärtat, efter att både arbetat och testat många olika makeup märken så har jag landat i att jag tycker Bareminerals har helheten, renheten och mängder av nyanser så alla kan hitta sin rätta foundation. För att uppnå Glow delux använder jag alltid Endless Glow Highlighter i nyansen Free & en touch av nyansen Joy på kindbenen.

Let`s Glow Girl!

You've just added this product to the cart:

0