user

Marielle Brolin Hudvårdsspecialist

Ansiktsserum – Hösten är här

Hej på er!

Hösten kom lite tidigare än vi flesta var beredd på tror jag? Men det är väl det härliga med att bo i detta land, med alla våra årstider. Även mysigt att börja tända ljus när kvällarna blir mörkare och intressera oss att ta hand om hem med ny inredning och ta hand om oss själva. Jag driver ju själv min hudvårds salong så känner att behovet är stort att boka din ansiktsbehandling för hösten. Jag rekommenderar för mina kunder att du bör göra en ansiktsbehandling 1 gång per årstid (minst) för att boosta huden för kommande väder, så hög tid att kontakta din terapeut. Men minst lika viktigt att ha din hudvårdsrutin hemma, det är det du gör återkommande var dag som ger ett bra resultat. Viktigt är att du gör rätt produktval efter din hudtyp, du kan läsa om de olika hudtyperna och tillstånd under min flik Hudvård Marielle Brolin-hudvårdsexpert. Val av produkt ändras även efter årstid då huden är beroende av olika typer av vård.

Dock är det en produkt jag absolut brinner för i alla dess former alla årstider för både kropp och ansikte är SERUM jag älskar serum… du kan inte ha för många hemma, det finns något för alla tillstånd i huden. Lager på lager metoden är lika bra på huden som när du klär dig i fjällen!

Ett ansiktsserum är räddningen för många olika tillstånd i huden, här kan du punktbehandla och nå ett väldigt bra resultat. Framförallt en glåmig och torr hy, det kan göra underverk.
Ansiktsserumet arbetar riktigt på djupet pga att serum är väldigt småmolekylära texturer och på så vis ger det din hy extra boost med spänst, lyster och näring och en extra boost.

Olika typer av ansiktsserum
Ansiktsserum är en produkt som är djupverkande och gör stor skillnad för din hud, den arbetar ned på djupet i din hy och banar väg till kommande produkt. Huden behåller sin spänst och lyster med hjälp av det bästa serumet för just ditt tillstånd kan du behandla och förbättra effekten av många andra ansiktsprodukter.

Vilket ansiktsserum bör du välja
När du ska välja vilket ansiktsserum du bör använda beror det först och främst på vilken hudtyp du har samt vilka behov din hud har. Det finns serum för torr hy, fet hy, normal hy, kombinerad hy samt känslig hud , tillstånd såsom ålderstecken, fina linjer och rynkor, känslighet, rodnad. mm.
Ett ansiktsserum kan också vara anpassad med speciella egenskaper för att återfukta och att jämna ut huden.

Rengör du ditt ansikte med rengöring samt sköljer av med vatten och sedan inte använder någon produkt för att återfukta kan du i regel få en torr / yt torr hud, men om du snabbt får en glansig hy igen har du en fet hud. Hudtypen är alltid densamma men dina tillstånd påverkas oftast av tidpunkter i livet, ålder, klimat och andra faktorer. Därför är det bra att du ofta har koll på din hy hur den förändras så du alltid använder rätt produkter.

Vad gör ett ansiktsserum?
Ett ansiktsserum går in i djupet på din hy och ger den en kraftfull effekt till att dina andra hudvårdsprodukter verkar otroligt mycket bättre och drygare. Det ger det bästa möjliga resultatet. Ansiktsserumet förbättrar hudens utseende och grund, men för att uppnå det måste användningen ske grundligt och kontinuerligt. Du applicerar ansiktsserumet efter att du rengjort huden med en ansiktsrengöring samt eventuell ansiktstoner men innan du använder din dag- eller nattkräm. Det går även att ha i droppar från ansiktsserumet i din kräm för att ge huden och krämen en större boost samt ett underbart resultat av din hudvårdsrutin. Genom att följa rutinerna för din hudvård kommer du få det bästa möjliga resultat vilket är en tåligare och vackrare hud.

Här nedan tipsar jag om några fantastiska serum du finner här på Parfymfabriken.

God Shopping Lycka!

You've just added this product to the cart: