user

Marielle Brolin Hudvårdsspecialist

Härliga tips för ditt egna hemmaspa

Hej alla ljuvliga!

Vilken underbar sommar månad vi haft med sol, värme & förhoppningsvis sköna bad. Sommaren pågår ju fortfarande men många kanske börjar lite smått gå tillbaka till rutiner & jobb. Det innebär ju oxå att vi lägger lite mer tid på oss själva igen efter att ha haft en lite lättare hudrutin på semestern.
Huden har exponerats i sol & pool, kan börja synas på huden som torrhet & mindre lyster. Så mitt tips är att ta en stund för dig själv eller varför inte med någon nära & gör ett hemma SPA. Se till att du har alla produkter hemma, tänd några ljus, spela lite skön musik och kliv in i harmonin.
 
# Börja med att peela kroppen med en skön Body Scrub, min favorit är Elemis Frangipani Monoi Salt Glow den ger en härlig grov salt skrubb lämnar en sammetslen yta & doftar ljuvlig. Tänk på att mekanisk peeling med korn av salt eller socker måste appliceras på torr hud i cirkelformade rörelser för att sen sköljas av med vatten (annars smälter kornen innan de gjort sitt jobb)

# Återfukta huden efter dusch eller bad med en riklig Body lotion eller varför inte en härlig Body oil som ger extra lyster till huden. Jag har denna sommar använt Elemis Frangipani Monoi Body Oilför dig som vill ha en neutral olja utan doft eller om du är extra känslig skulle jag rekommendera
Elemis Japanese Camellia Body Oil den är oxå den perfekta oljan för dig som är gravid att smörja mage & stuss med för att undvika bristningar när huden tänjs ut.

# Rengör ansikte & dekolletage med din ansiktsrengöring applicera därefter en ansiktspeeling, jag älskar Elemis Papaya Enzyme Peel låt den verka i ca 15min massera därefter i cirkelformade rörelser med lite vatten på fingrarna, skölj rikligt med vatten.

# Välj en ansiktsmask som passar just din hud & dina behov, låt den gärna verka minst 20min stressa inte under din SPA stund. avlägsna ansiktsmasken med varma små handdukar för en lyxigare känsla.

# Fukt fukt fukt! Applicera Ansiktsvatten – Serum – ögon serum – ögonkräm – ansiktskräm som passar din hud.

# Ta gärna en liten stund efter för bara återhämtning & fyll på med fukt inifrån, varför inte lyxa till vattnet med frukt eller bär i, njut av stunden & reflektera att kroppen känns som den genomgått en rekond & är redo för nya äventyr.
 
Om du är osäker på vilka produkter som passar just din hudtyp så finner du information under fliken hudvård & även under alla kategorier.
 
Ta hand om dig!
 
Kram Marielle

You've just added this product to the cart: