Mors dag 2021

Vi har den perfekta kampanjen och tipsen för presenter till Mors Dag. Kanske är du just nu i full gång att leta efter den perfekta presenten till din mamma på Mors Dag den 30 maj? Tiden går fort och det är alltid bra att vara ute i god tid att lösa presenter. Därför kan vi nu erbjuda dig ett perfekt val där du kan fynda härliga produkter inom hudvård och damparfym med hela 20 % rabatt. Ge din mamma en eller flera produkter med lyxig känsla där hon får skämma bort sig själv med produkter hon kanske inte vanligtvis köper. Vi erbjuder mängder av olika produkter inom hudvård och damparfym till olika prisklasser så du kommer garanterat hitta något som passar din budget.

Nu när vårsolen och sommarens värme kommer mer och mer vill vi alla känna oss rena, fina och fräscha. Att dofta gott på både huden samt över hela kroppen är en känsla av fräschhet som slår det mesta. Speciellt nu när vi börjar känna oss varma i kroppen av solens härliga strålar. Inom hudvård hittar du även en hel del otroligt bra produkter för att skydda huden mot solens UV strålar. En viktig del i sommar är att skydda huden från solbränna och skador. Så passa på att ge din mamma ett bra skydd för solen i sommar när vi nu kan erbjuda dig en grym rabatt på hela 20 %.

Hudvård av högsta kvalité

Ta chansen att ge din mamma några av vårens nyheter inom hudvård och damparfym nu när du får hela 20 % rabatt. Inom hudvård erbjuder vi allt från återfuktande krämer, ansiktsmasker, rengöring, dag- och nattkrämer av högsta kvalité till kanonpriser. Produkterna du kan ge din mamma har oslagbart och överraskande resultat för flera olika typer av hy. Oavsett om din mamma har torr, fet eller normal hy kommer du kunna hitta något som passar perfekt för extra återfuktande effekt nu när solen värmer vår hud.

Damparfym med rätta doftegenskaper

I sortimentet av damparfymer kommer du hitta flera olika dofter från klassiska varumärken, nya märken samt kändisparfymer. Du kan hitta deodoranter, deosticks, deospray, EdT, EdP samt Body Mist i vårt sortiment. Vi har även giftset där du hittar flera olika varianter av produkter i en och samma förpackning av ett märke. Perfekt för att få exempelvis både deodorant, parfym en lotion eller duschcreme i samma doft eller märke.

Härligt kampanjerbjudande

En känsla av renhet, fräschhet och en doftsensation är helt klart ett svårt slaget alternativ till en present till din mamma. Svenska sommaren är magisk och nu när det väntas heta dagar med äventyrliga stunder kommer din mamma bli oerhört tacksam för en gåva fylld med härliga produkter. Passa på att fylla upp din mammas badrumsskåp med härliga produkter som behövs nu inför sommaren med vår härliga kampanj inför Mors Dag, hudvård och damparfym 20 % rabatt.