Om oss

Vi siktar på att bli Sveriges populäraste butik för dig som söker kvalitetssäkrade och prisvärda produkter inom parfym, hudvård och hårvård.

Vi på Parfymfabriken.se har vårt eget lager i Borås, där vi sköter vår egen logistik. På så vis kan vi hålla ner priserna till våra kunder. Vi har ett stort sortiment med flera tusen olika produkter i vårt lager. Hos oss hittar du ett brett och relevant utbud med produkter. På våra moderna packbord filmas allt som packas för kundens säkerhet.

Vi erbjuder utvalda varumärken som passar alla. Vi har alla dom populäraste varumärkena inom parfym, hudvård och hårvård. Vårt fokus från dag ett har varit att göra alla kunder helt nöjda och det är väldigt viktigt för oss. Vi gör allt för kundens bästa och vi strävar efter att hålla en hög klass på vår kundservice.

När du handlar hos oss kan du känna dig trygg. Vi samarbetar med Sveriges ledande betalningsleverantör, Klarna, vilket garanterar att din betalning går säkert till. Du kan välja att betala med faktura och därmed ha möjligheten att få hem varan innan du betalar. Självklart erbjuder vi även kortbetalning.