Parfymtips för vårens alla tillfällen

En sak att rekommendera är att välkomna våren med en ny fräsch parfym som passar både vardagen och kvällsäventyr. På så vis känner du dig pigg och ger ett positivt intryck till din omgivning. Här kan du läsa om en damparfym och en herrparfym som passar perfekt nu när vårsolen börjar krypa fram.

Damparfym

Paul Smith Rose, EdP, är en fräsch, sensuell och modern parfym med starka feminina toner av nyplockade rosor. Inslaget av rosor är ganska tydligt med tanke på vad parfymen heter. Flaskan är av en sensuell form med härliga linjer och en lätt förförisk design.

Med en hyllning till kärleken har doften ett romantiskt och förföriskt intryck som får dig att känna dig unik. Parfymen är något utöver det vanliga av alla parfymer som finns på dagens marknad och parfymen har nästan som en gloria av viol och grönt te vilket förgyller parfymen att bli härligt sprudlande.

Parfymen är en Eau de Parfym vilket är den finaste kategorien av de parfymer som tillverkas. Där parfymens doft håller i sig en längre period, såsom över en hel dag. En del anser att parfymen till och med är beroendeframkallande eftersom den är så fräsch och håller i sig så pass bra

Doft: Blommig
Toppnoter: Viol, rosor samt grönt te
Mellannoter: Magnolia samt turkiska rosor
Basnoter: Ceder samt mysk
Storlek: 50 ml

paulsmithrose

Herrparfym

Ralph Lauren Polo Sport, EdT, är den perfekta vår doften för män som är på äventyr under dagen. Den passar bäst under vår och sommartid då den har en otroligt härlig och sagolik doft av lyxig citrus, friska kryddor samt en skön doft av aldehyder.

Flaskan är maskulint utformad både i design och med färgvalet, härligt blå och lätta snygga mjuka linjer. Hållbarheten för den här herrparfymen är godkänt, den håller för de flesta runt 4 timmar innan den kan behövas fräschas på lite. Perfekt för dig på språng men ändå kan ha den med dig i väskan för en extra puff då och då.

Parfymen är en Eau de Toilette där doften har en grund att hålla i ungefär 3 timmar men den har en liten längre hållbarhet än så. En Eau de Toilette är för det mesta en lättare parfym än exempelvis en Eau de Parfym och kan därför anses passa mycket bättre till äventyr under dagtid.

Eftersom det är en parfym som även känns sportig passar den perfekt för dig att ha i väskan till gymmet eller liknande. Med den här parfymen kommer din omgivning att trivas och få en positiv upplevelse av.

Doft: Citrus samt kryddor
Toppnoter: Lavendel, Jasmin Rose samt mandarin
Mellannoter: Geranium samt brasilianskt rosenträ
Basnoter: Cederträ, mysk samt ambria
Storlek: 75 ml