Parfymtips till tonårstjejen

Idag har vi ett otroligt hett och perfekt parfymtips till tonårstjejen. Vi kommer fördjupa dig i Beyoncés sensuella djungel av parfymer. Parfymen som ligger högst upp på listan av alla härliga dofter och den vi vill tipsa dig om idag är Beyoncés Heat, EdP.

Oavsett om du söker något bra att ge i present nu till examen eller student. Eller kanske är du själv en tonårstjej som söker en ny spännande parfym till sommarens alla äventyrliga stunder, både dag och natt.

En härlig Eau de Parfym lanserat av Beyoncé som börjades sälja 2010 och gjorde dundersuccé direkt. Med en symboliserande doft av livfull och stark personlighet tillsammans med en känsla av lyx och skönhet har Beyoncé skapat en magisk parfym. Parfymen har färgstarka samt djupa doft egenskaper med styrka i både design och doft. Tillsammans skapar de här egenskaperna en harmoni för både dig själv och för din omgivning. Tankarna går direkt till musik, kändisskap och en feminin styrka.

Doft av sensuell glamour

Kännetecknen på doften är av glamour samt elegans tillsammans med en otroligt mjuk och skön enkelhet. Dofterna upplevs både som jordnära, varm och exotisk med känslan av magnetism och attraktionskraft. Doften är temperamentsfull med vibrerade sensuella toner vilket gör att den feminina sidan visar sig från sitt rätta jag. Sidan av sexig, eldig, het passion blandas ihop till varma sensuella känslor vilket skapar äventyrliga tankar som är otroligt svåra att motstå.

Passa på att uppdatera doftgarderoben hos dig själv eller till den du vill ge parfymen till i present. Vi tipsar om en otroligt härlig parfym med en doftblandning av brösten, kaprifol, mysk, persika och orkidé. Blandningen är oslagbar och det går inte att hitta något så unikt äventyrligt som Heat är. Parfymen passar perfekt för äventyr både natt som dag men under natten kanske den lever ut mer av sitt rätta jag. Under kvällen och natten kommer den sensuellt heta sidan fram under månens förföriska sken. 

Passa på att ta del av det härliga utbudet med flera av de andra parfymerna från Beyoncé. Hon har lanserat ett stort utbud av parfymer under åren. Du kan hitta både EdP, Eau de Parfum samt EdT, Eau de Toilette i utbudet. Vi erbjuder flera härliga dofter från Beyoncé i vårt sortiment, både i olika storlekar samt prisklasser. Med största möjliga garanti kan du hitta en av dina nya favoriter i Beyoncés sortiment eller den perfekta presenten till någon när och kär. 

Beyoncés Heat, EdP

Doftfamilj: Orientalisk
Toppnoter: Magnolia, röd vaniljorkidé, neroli samt persika
Mellannoter: Mandel, kaprifol samt krämig skön mysk
Basnoter: Ambra, sequoiaträ samt tonkaträd
Produkttyp:  Eau de Parfum
Varumärke: Beyoncé
Serie: Heat
Användningsområde: Kropp
Dam/Herr: Dam
Doftgrupp: Orientalisk
Doftfamilj: Vanilj

You've just added this product to the cart:

0