Perfekt weekend deal att fynda doftfavoriter

Det dyker ständigt upp parfymer från både gamla och nya märken på marknaden och alla gillar på ett eller annat sätt att testa en ny doft. Att handla en helt ny parfym på nätet kan vara otroligt svårt, om du inte vet exakt vad det är du vill ha. Nu i helgen kommer du ha ett perfekt tillfälle att köpa hem en ny parfym eller en gammal favorit till ett extra bra pris.

I helgen kommer ett kanonbra erbjudande, det kallas för ”Weekend Deal” och innebär att det kommer vara 15 % rabatt på Ralph Lauren och Burberry parfymer. En parfym kan vara en förbrukningsvara för många och det behöver ständigt fyllas på. Ta därför tillfället i akt att nyttja erbjudandet i helgen och handla hem fräscha parfymer till både våren och sommarens alla aktiviteter.

Både Ralph Lauren och Burberry har flera olika typer av parfymer för både herr och dam. Oavsett om du söker en doft som passar vardagen eller kvällens äventyr kommer du garanterat hitta något spännande, med hela 15 % rabatt. Här kommer du få tips om en damparfym och en herrparfym från varje märke, men det är långt ifrån allt du kan hitta i vårt breda sortiment från Ralph Lauren och Burberry.

Burberry

Förutom kläder, skor och handväskor är Burberry även stort ledande namn inom parfym. Det brittiska företaget grundades 1856 och är ett av dagens klassiska märken. Kännetecknet är deras klassiska och stilrena rutmönster, märket är stort och välkänt inom modevärlden.

 

Burberry London for Men

Med en tidlös signaturdoft av kryddiga inslag som uttrycker självförtroende och elegans vilket är perfekt för de moderna gentlemännen. Parfymens maskulina inslag av orientaliska dofter där lavendel, kanel och bergamott är toppnoter. Mimosa samt läder blandar sig med ekmossa, opoponax, tobaksblad samt guaiakträd som mellan och basnoter.

Burberry London Women, EdP

London Women, EdP från Burberry fångar essensen av Londons pulserande och moderna stadsliv. Det är en elegant och blommig doft iklädd den klassiska Burberry rutan. En varm och sensuell doft med inslag av kaprifol, clementin och patchouli.

Ralph Lauren

Modemärket Ralph Lauren skapade 1978 deras första doft, en herrparfym vid namn Polo Green Ralph Lauren och blev genast en storsäljare. Parfymerna från Ralph Lauren kännetecknas av enkla fräscha dofter av attraktivitet och friskhet. Både kvinnor och män världen över bär deras parfymer eftersom de är både klassiska samt välkända.

 

Ralph Lauren Ralph, EdT

Ralph Lauren Ralph EdT en fruktig, blommig doft med en annorlunda doftstruktur, som inte är uppbyggd med topp, hjärt och basnoter. Denna doft har noter av italiensk mandarin, lila freesia, äppelblad, magnolia, mysk och vitt trä. Parfymen är feminin, sensuell och berusande fräsch.

Ralph Lauren Polo Blue Men, EdT

Med en avslappnad och maskulint elegant doft från Ralph Lauren har parfymen en otroligt uppfriskande och fräsch grund från havets friska bris. Parfymen har en härlig blandning av dofterna trä samt aromer tillsammans med toppnoterna kardemumma, bergamott samt havsnoter. Mellannoterna och basnoterna är basilika, violrot, salvia, verbena, mocka, vetiver, patchouli samt träiga noter.

 

You've just added this product to the cart: