Perfekta Studentpresenter

Nu börjar nedräkningen till årets skolavslutning och studentfirande, söker du efter den perfekta studentpresenten har du kommit rätt. Vad kan bli fel med en parfym från ett av världens kändaste och lyxigaste varumärken. Här kommer du kunna ta del av ett grymt tips till tjejen som älskar lyx och överraskningar. Flaskan på den här parfymen vi vill tipsa dig om har en design som är svårslagen och med sin underbart rosa färg är den minst lika snygg att ha framme för att titta på som att använda.

Oavsett om du söker en studentpresent eller till dig själv om du tar studenten kan den här damparfymen få dig att skina. Blir det en present kommer den vara otroligt uppskattad eftersom Versace produkterna är välkända för lyx och glamour.

Versace Bright Crystal

En EdT, Eau de Toilette med inslag från både frukter och blommor, överraskande sensuella inslag perfekt för starka och självsäkra kvinnor. Förpackningen strålar kvinnlighet blandat med lyx som du kommer ha svårt att slå i utbudet av alla parfymer som finns. Parfymens doft med fruktiga samt blommiga inslag passar perfekt för kvinnor som alltid vill känna sig fräsch under hela dygnets utmaningar. Parfymen kan du köpa i flera olika storlekar, vi erbjuder 30, 50 och 90 ml i vårt sortiment till pangpriser.

Versace historia

Märket Versace grundade Gianni Versace 1978 i Italien, idag finns huvudsätet i Milano. Idag levererar företaget de mest framgångsrika produkterna inom lyxigt mode. Grundaren Gianni gick bort 1997, sedan dess har systern Donatella Versace ansvaret för hela modeimperiet. Deras kollektioner är lyxiga, färgstarka och otroligt glamorösa både när det gäller kläder eller parfymer. Märket Versace grundade Gianni Versace 1978 i Italien, idag finns huvudsätet i Milano. Idag levererar företaget de mest framgångsrika produkterna inom lyxigt mode. Grundaren Gianni gick bort 1997, sedan dess har systern Donatella Versace ansvaret för hela modeimperiet. Deras kollektioner är lyxiga, färgstarka och otroligt glamorösa både när det gäller kläder eller parfymer.

Passa på

Vi vill avsluta det här inlägget med att du får passa på att ta tillfället i akt att köpa den perfekta studentpresenten till tjejen med det lilla extra. Med en doft från Versace kommer hon bli komplett och utge en sensuell självsäker aura. Doftgarderoben blir komplett med den här parfymen vi tipsat om i det här inlägget, en EdT från Versace är många kvinnors dröm att äga i sitt badrumsskåp. En klassisk doft som är svår att slå med en lyxig design på förpackningen som inte går av för hackor, en perfekt studentpresent till tjejen med stil.

Just nu så erbjuder vi 15% rabatt på hela sortimentet fram till och med 13e juni.

Kom ihåg att vi alltid erbjuder fri frakt vid beställningar över 699kr och erbjuder snabba leveranser mellan 1 – 3 dagar. Tveka inte att kika på vårt härligt breda utbud av hudvård, parfym med mera från flera kända varumärken. Den perfekta studentpresenten till henne tipsar vi om idag att det är Versace Bright Crystal.

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal, EdT

Doftfamilj: Fruktig
Doftgrupp: Blommig
Produkttyp:  Eau de Toilette
Varumärke: Versace
Serie: Bright Crystal
Användningsområde: Kropp

You've just added this product to the cart: