user

Marielle Brolin Hudvårdsspecialist

Sommartips hudvård

Hej på er alla ljuvliga!

Vi har nu glidit in i semestertider och njuter av sommaren. Vardagsrutiner lättas på och så ska det väl oxå vara, ledighet, lata dagar njuter vi av. Vi bör dock inte tappa hud rutinen helt och hållet för sol, bad, mat och dryckesvanor ändras en del under ledigheten och det kommer att synas på huden om den inte får sin omsorg. Men vi vill kanske ha en lite lättare hudvårdsrutin under sommaren inte lika stor necessär med oss om vi är på resande fot.

Jag vill tipsa om tre produkter från Elemis som passar alla hudtyper från den känsligaste huden till en fet och oren. Viktigt är att vi fortfarande rengör huden morgon och kväll, om ni har funderingar varför så finner ni information under fliken Hudvård / vanliga frågor & svar. Huden behöver även en behandlande produkt framförallt en återfuktande när vi har vistas i solens strålar. Självklart vill vi ju även behålla lystern och utstråla ett härligt glow. Detta kan vi enkelt med dessa tre produkter bibehålla.
 
 
En löddrande skumrengöring som bland annat innehåller härliga ingredienser som Centella Asiatica, agave extrakt och en massa nytta superfoods som lugnar huden och rengör huden från smuts, toxiner, makeup morgon och kväll.
massera varsamt in moussen, kan med fördel avlägsna även ögonmakeup. Tillsätt vatten till moussen löst sig, skölj sen rikligt med vatten.
En återfuktande gel som lugnar huden och ger en jämnare hudstruktur med med Aloe vera och en massa vitaminer från olika fruktextrakt. perfekt till huden under sommaren, en tips är att förvara den i kylen så produkten är sval när du applicerar den efter en dag på stranden.
En återfuktande och lystergivande produkt som fick pris i Beauty Awards med all sin rätt, blir lätt din favorit när du börjat använda den. Jämnar ut huden med kombucha och ingefära extrakt, ger en fantastiskt lyster med ljusreflekterande mineraler, perfekt som den är eller som en primer under din foundation. kan även användas som en highlighter.
 
Med dessa tre underbara produkter har du en härlig sommar rutin för din hud, lätta att ha med på resan och snabbt o enkelt för lata dagar.
Njut av sommaren och glöm inte att skydda dig mot solens strålar med solskyddsfaktor, min favorit är den Bäst i test vinnande produkter från Evy technology som du hittar här i vårt sortiment på Parfymfabriken.se
Ta hand om dig.
 
Namaste 🌞 Marielle

You've just added this product to the cart:

0