Tips på prisvärd parfym

Idag tipsar vi om en mycket kvinnlig och prisvärd parfym, den är en färgstark samt glädjefylld parfym från Elie Saab vid namn Girl of Now Forever. Parfymen är en Eau de Parfym, EdP, och flaskan finns att köpa i storlekarna 30, 50 och 90 ml.

Nu till våren och sommaren 2021 behöver vi alla få en uppfriskande doft och upplevelse som sprider glädje både till dig själv samt hela din omgivning. Den här parfymen ger en perfekt start på alla soliga sköna dagar vi väntar på och ger oss alla ett starkt hopp om en mycket ljus framtid. Eftersom den senaste tiden varit mörk och deppande kan den här parfymen verkligen förgylla din vardag full med glädje.

Parfymen passar perfekt nu till våren och start på sommaren eftersom det ger en känsla av en ny början. Den glädjefyllda och ungdomliga doften ger dig fullt av varma känslor om en livslång vänskap tillsammans. I början ger parfymen dig en skön och frisk bris av mogna hallon med sprakande citron blandat med en inspiration av den libanesiska lemonad som svalkar i solens hetta.

När du fått parfymen på din hud kommer du få en pulserande känsla i doften av rosor, mandlar, svarta vinbär samt apelsinblommor i en ljuvlig blandning med vanilj och en bas av patchouli.

Elie Saab Girl of Now Forever har en unik känsla och en doft som sprider värme samt glädje. Parfymen speglar också en känsla om att vilja ta tillvara på tiden tillsammans med alla sina nära och kära, nu och för alltid. Tid är det enda vi har för att tillsammans skapa härliga minnen genom hela livet. Ett av de finaste minnena vi har innehåller oftast någon form av doft. Den här parfymen i sig själv skapar många minnen och blir lätt påmind hos omgivningen.

Den bekväma, mjuka och värmande vaniljen värmer upp hela din kropp och själ. Det får din kropp och själ att kommunicera tillsammans i en inspirerande känsla av sprudlande feminina toner. Köper du hem och testar den här parfymen kommer du garanterat att ha hittat en ny favorit som du alltid måste ha i din doftgarderob. Perfekt till de tillfällen du vill känna en gemenskap, sprudlande glädje och vara ungdomlig för en stund.

Vi kan garantera dig att du inte kommer bli besviken på den här parfymen från Elie Saab utan du kommer få en mycket prisvärd doft av kraftiga feminina toner som kommer stärka dig. Solens värme i kombination med parfymens karaktär av rosor och vanilj kommer ge dig en fullträff av känslor såsom glädje, vänskap blandat med ungdomliga äventyr.

Elie Saab Girl Of Now Forever, EdP

elie-saab-girl-of-now-forever-edp-3

Produkttyp: Edp, Eau de Parfym
Storlek:  30, 50, 90 ml
Toppnot:  Hallon samt citron
Mellannot: Svartvinbär samt ros
Basnot: Vanilj, cashmeran samt patchouli

You've just added this product to the cart: