Topplista kvällsparfymer

Är du på jakt efter en äventyrlig kvällsparfym med innehåll av både kryddiga och träiga doftnoter har vi garanterat något som passar dig. Här kommer du kunna ta del av förslag på 2 damparfymer samt 2 herrparfymer som innehåller allt det där du söker för dina kvällsäventyr.

Calvin Klein Women, EdP

Doftfamilj: Orientalisk samt blommig
Toppnoter: Svartpeppar, citron samt grapefrukt
Mellannoter: Hallon, apelsinblomma samt jasmin
Basnoter: Cederträ, mysk samt kashmir

Calvin Klein Woman har en sensuell doftkaraktär skapad av Calvin Klein, den skriker femininitet och har en gränslös romantik i sig. Med klassiska doftnoter från blommor som kombineras med trä fylld och rund bas blir resultatet en okonventionell lätt samt sensuell doft. Doften speglar nutidens sätt att lyfta fram kvinnorna på.

Stella McCartney Pop Bluebell, EdP

Doftfamilj: Blommig samt mysk
Toppnoter: Mandarin, tomatblad samt violblad
Mellannoter: Viol, blåklocka samt frangipani
Basnoter: Sandelträ, cederträ samt mysk

Pop Bluebell har en äventyrlig och unik doft perfekt för en ung rebell. Doften beskrivs som feminin men är varken vågad eller skör men den är balanserad. Perfekt doft för dig som vill utmärka dig själv men inte vill skrika ut det till omgivningen. Parfymen har en ljus och daggig balans mellan blåklocka och en djup bas av sadelträ. Utmana omgivningen och systemet med en ung, elegant och kraftfull doft som Pop Bluebell ger.

Hugo Boss Bottled, EdT

Doftfamilj: Citrus samt kryddor
Toppnoter: Citrusfrukt
Mellannoter: Kanel samt kryddnejlika
Basnoter: Sandelträ samt ceder

En klassisk doft från Hugo Boss med en sensuellt maskulin känsla för dig som söker en självsäker herrdoft. Vi rekommenderar Boss Bottled för att du ska få en otroligt stark maskulin signatur och omgivningen ska känna din självkänsla sprida sig runt dig. Den här parfymen har över 70 miljoner sålda förpackningar över hela världen och bara det talar för sig själv. Parfymen bör finnas i alla mäns doftgarderob eftersom den är en på miljonen av alla parfymer på dagens marknad.

Police To be, EdT

Doftfamilj: Trä samt kryddig
Toppnoter: Grapefrukt samt svartpeppar
Mellannoter: Violblad
Basnoter: Patchouli, bärnsten samt cederträ

Parfymen Police To be är en maskulin, modern och ganska rebellisk parfym som verkligen får din inre rebell att släppa lös. Varje kväll kan vara ett otroligt äventyr med kaxig attityd som får dig att sluta följa flera olika trista nedstämda regler. Låt kvällens äventyr följa dig genom livet och lev livet genom en härlig parfym som den här. Toppen är sprakande och har ett sensuellt varmt inre med en rund bas som ger en mycket unik doftupplevelse som låter hela din omgivning känna av det.

Oavsett om du söker en parfym för äventyrliga nätter eller bara sensuella kvällar kommer en av dessa parfymer garanterat passa in för dina krav och önskemål. Låt parfymen spegla ditt inre jag och låt omgivningen känna doften av din självkänsla men låt dem även få se hela dig. Dofterna i parfymerna vi tipsar om här är för att du ska kunna visa ditt rätta jag och kommer med största garanti lämna avtryck.

You've just added this product to the cart: