Topplista parfym 2021

Vi har här samlat ihop en topplista utifrån vad ni, våra kunder, köper mest. Topplistorna är fulla av olika typer av parfymer från flera kända varumärken.

Lite längre ner på sidan kan du läsa lite kring våra populäraste dofter för dam och herr.

Läs mer

Topplista damparfymer 2021

Topplista herrparfymer 2021

Populära kategorer

Vilken är den populäraste killparfymen?

På topplistan över herrparfymer finner du parfymer från bland annat Calvin Klein, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier samt Lacoste. Söker du en herrparfym som håller länge samt passar till flera olika tillfällen kommer du garanterat hitta en här i vår topplista.

 • Joop Homme, EdT
  En Eau de Toilette som är klassisk och tidlös med ett manligt självsäkert intryck. Doften har friska inslag av citrusfrukt och är en sensuell orientalisk samt fräsch doft.

 • Hugo Boss Bottled, EdT
  En Eau de Toilette med en sensuell och frisk doft vilket är en modern klassiker från märket Hugo Boss. Kryddiga inslag med blandning av citrus samt plommon och äpple.
 • Paul Smith Extreme Men, EdT
  En Eau de Toilette med en maskulin doft med en spännande blandning av uppfriskande citrus samt fräscha aromer av bland annat muskot och nyplockade blommor

 • Calvin Klein Eternity For Men, EdTEn Eau de Toilette för män med blandning av kryddiga samt friska inslag där parfymen är både klassisk och spännande.

Vilken är den populäraste damparfymen?

På topplistan över damparfymer finner du parfymer från flera kändisar såsom Beyoncé och Britney Spears. Det finns även en del parfymer från välkända märken såsom Dior, Gucci och Dolce & Gabbana. Du kan enkelt hitta din favorit eller en ny doft du vill testa i den härliga topplistan vi satt ihop.

 • Ralph Lauren Ralph, EdT
  En Eau de Toilette för dam med en frisk härlig doft som passar perfekt till sommarens äventyr, dygnet runt.

 • Oscar De La Renta Oscar, EdT
  En Eau de Toilette för dam med en orientalisk doft av blommor som ger dig en härlig känsla av lyx, en klassisk parfym som alltid håller i sig.

 • Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray, EdP
  En Eau de Parfum för dam som ger hela kroppen energi och piggar upp både sinne och själ. En energigivande samt uppfriskande parfym för alla dagens äventyr.

 • Sarah Jessica Parker Lovley, EdP
  En Eau de Parfum med en inspirerande modern doft av färsk citrusfruk och härliga blommor. Frisk, glad och härlig doft som passar perfekt i solens värmande strålar.
You've just added this product to the cart:

187