Vårens favoritdoft

Alla har vi en eller två favoritdofter med oss när man antingen ska fundera på en doft eller behöver köpa en ny parfym. Det kan vara en parfym man själv haft i flera år och blivit en storfavorit eller också att man har ett minne förknippat till doften. Det kan även vara någon doft man känt någon bekant har haft på sig och fastnade för direkt och vill själv prova den. Parfym kan också lukta och framstå olika från person till person. Men nu till våren vill vi alla ha en frisk parfym som får oss att känna oss pigga och fräscha. Ralph Lauren Palph, EdT, är en sådan parfym.

Ralph Lauren Ralph, EdT, är otroligt frisk, blommig och modern parfym med härligt feminina toner blandat med citrus och äpple. Parfymen har en ungdomlig karaktär vilket passar till flera olika tillfällen. Parfymen har funnits på marknaden sedan 2006 så den håller verkligen i sig bland topplistorna både när det gäller doften samt designen. Flaskan har en stilren och modern design, den går att få i 30, 50 och 100 ml storlek och är lätt att hålla i. Den härliga modellen på glasflaskan är svårslagen, botten är bredare och avrundas upp mot den blå smala korken. Tillsammans med de blåa text detaljer kommer du alltid vilja ha den framme och inte gömma undan parfymen i något skåp.

Ralph Lauren Ralph, EdT, har en mycket färgglad, blommig och fräsch doft med en annorlunda doft struktur vilket gör att den passar otroligt bra till sommaren och våren. Självklart fungerar den även på äventyr under nattens alla timmar och under andra årstider men den känns extra fräsch när vårsolen eller sommarsolen värmer huden.

Parfymen är en Eau de Toilette, det är en lätt doftande parfym och kan också kallas för aromatiskt vatten. Kategorin Eau de Toilette används som en uppfräschning av huden utav alla parfymer som tillverkas idag. Doftens styrka håller oftast i sig under en lite kortare period, vanligtvis ungefär 3 timmar. Den här parfymen från Ralph Lauren är en favorit hos många och säljs otroligt bra under hela året. Den har en doftstyrka som ligger på medel vilket gör att den för de flesta personer håller i sig under cirka 4 timmar innan du kan behöva spreja på lite extra.

De flesta som idag köper Ralph Lauren Ralph, EdT, blir återkommande kunder eftersom den uppfattas mycket beroendeframkallande med sin fräscha doft. Det är en doft man lätt kan lägga på minnet då den sprids lätt för omgivningen med ett härligt blommigt och ungdomligt sätt. Det gör att parfymen uppfattas otroligt positiv för de runt omkring dig. Du kommer inte bli besviken på den här parfymen ifall du inte testat den innan, du kommer lätt få en ny favorit du alltid vill ha med i din doftgarderob.

 

Ralph Lauren Ralph, EdT

Ralph Lauren Ralph, EdT

Doft: Blommig, frisk samt fruktig
Toppnoter: Äpple, osmanthus samt italiensk mandarin
Mellannoter: Magnolia, lila freesia samt boronia
Basnoter: Iris samt mysk
Storlek: 30, 50, 100 ml

You've just added this product to the cart: