user

Marielle Brolin Hudvårdsspecialist

Varmt välkomna!

Jag heter Marielle Brolin och är auktoriserad Hudterapeut. Här på min sida kommer jag med min erfarenhet och stora intresse för hudvård leda dig fram till rätt hudvårdsprodukter. Tipsa och ge råd om produkter som passar in i din hudvårdsrutin samt dela med mig till dig hur och när man använder produkterna för bästa resultat.

Vi vill ju alla uppnå en frisk och vital hud, det uppnår vi genom kunskap och val av rätt produkt till just din hudtyp och olika tillstånd.

Här kan du följa mina rekommendationer och självklart vilka som är mina favoriter för dagen.

Jag vill börja med att önska er alla en ljuvlig sommar, visst är det härligt att solen äntligen tittat fram och vi njuter av att vara ute i naturen. Men det kan oxå fördärva din hud om du inte är noga med att skydda den från solens starka vår strålar. En solskadad hud åldras fortare, torkar ut och du kan även lätt få pigmentförändringar.

Det viktigast av allt är att vi vet att malignt melanom (hudcancer) ökar för varje år, det kan bero på flera faktorer som att vi inte hade kunskapen om hur farligt det är att vistas i solen för ett antal år sen, många solade solarium under 90-talet och vi reser mycket mer till varmare länder och exponerar oss i solen. Detta vill vi så klar se till att stoppa upp i god tid om det skulle uppstå, så var noga med att kolla upp dina fläckar och förändringar på huden i tid.
 
Därför vill jag lägga vikt på hur viktigt det är att skydda dig med Solskyddsfaktor SPF!

Här på Parfymfabriken erbjuder vi solprodukter från produktserien EVY, fantastiska produkter som vunnit bäst i test flera år i rad. De har patent på sitt sätt att skydda mot solen genom att den tränger ned i andra hudlagret och skyddar, därav har du ett skydd i 6h hur mycket du än badar eller svettas.

Samtliga produkter är anpassade för känslig hud och kan även användas på barn från 3 månader ålder. Lätt att applicera den härliga moussen, väldigt dryg och behållaren är helt tät så varken ljus eller syre kan ta sig in och försämra graden på faktorn.

Gå gärna in under Solprodukter och se vårt härliga utbud.

God Shoppinglycka & njut i solen.

Namaste 🌞

You've just added this product to the cart:

0