Vårruset 2021

Under perioden 3 – 10 maj kommer du kunna ta del av en härlig kampanj som ger dig 15 % rabatt på hela vårt sortiment. Passa på att fylla upp badrumsskåp med allt från parfymer, hudvård till solkrämer inför sommaren. Det är ett ypperligt tillfälle för dig att testa alla vårens härliga doftnyheter och även ta del av det nya hudvårdsmärket Elemis som vi nyligen fått in.

Nu när solen visar sig mer och mer samt att vi snabbt går mot sommaren är det otroligt viktigt med hudvård samt solskydd som återfuktar men även skyddar dig på bästa sätt. Vi erbjuder flera olika härliga produkter inom hudvård men även en hel del inom solskydd. Genom att skydda dig ordentligt från solens UV strålar bevarar du även lyster, styrka samt kvalitén i din hud längre och du undviker eventuella skador eller rynkor.

Elemis

Det fokus Elemis har för sina produkter är att både din kropp och hud ska vara välmående. Produkterna har en innovativ blandning med den nyskapande formulan av naturens kemi och detaljer som kännetecknas av revolutionerande samt överraskande resultat. Hudvården Elemis erbjuder ger verkligen otroliga resultat och skiljer sig verkligen ut ur mängden. I vårt sortiment kan du hitta bland annat dagkräm, nattkräm, cleansers, återfuktande mask samt serum till kanonpriser och av högsta kvalité.

Elemis

Evy

Solskyddet från Evy är patenterat märke med ett medicinskt klassat hudvårdsteknologi som sedan 1999 är tillverkat i Sverige. Dess unika formula som produkterna har gör att huden skyddas med sitt omgivande membran, det ger huden en möjlighet att reparera tidigare skador. Produkterna från Evy är helt fria från fett vilket gör att det blir helt kladdfritt samt att den mjuka appliceringen håller en längre period.

Solskyddet är anpassat för att användas över hela kroppen vilket är perfekt att ha med sig en flaska i väskan var du än befinner dig. Istället för att ha en produkt för ansiktet och en för kroppen behöver du endast en. Du kan även använda den helt utan problem runt både ögon och läppar men även nere i hårbotten. Med den snabba och lätta absorberingen får du ut det mesta av solskyddet samt att du snabbt uppnår SPF-nivån som anges på produkten.

Bara fördelar för dig

Med den här kampanjen under 3 – 10 maj med hela 15 % rabatt kan du verkligen fynda hudvård eller solkräm. Vi erbjuder även en hel del andra produkter för dig som vill känna dig fräsch i vår och sommar. Kanske söker du en ny doft till sommarens heta dagar eller äventyrliga nätter, vi har garanterat något för dig. Ge den där produkten nu en chans som du länge funderat på om du vill köpa.

Fyll upp hela badrumsskåpet, strandväskan, gymväskan eller din necessär med allt du kommer behöva nu när den här härliga årstiden kommer till oss, svenska sommaren är magisk. Perfekt att försöka få tiden att kanske gå lite snabbare fram till värmen vi alla kan behöva nu efter en dyster vinter med pandemi och begränsningar. Kika på hela vårt sortiment och klicka hem dina favoriter, du får ju hela 10 % rabatt i vår kampanj vi kallar för ”Vårruset 20215

You've just added this product to the cart: