Laura Biagiotti

Laura Biagiotti föddes 1943 i Rom i Italien. Som start på sin karriär började hon jobba i sin mors klädaffär, men startade sedan en egen butik i Florens 1965. Laura Biagiotti har kallats drottningen av kashmir för sin fantastiska förmåga att använda det exklusiva materialet kashmir på ett nytt sätt i sina kollektioner. Tillsammans med sin kompanjon designade och producerade Laura Biagiotti exklusiva kollektioner till framstående italienska modedesigners som exempelvis Roberto Capucci och Angelo Tarlazzi.

1991 lanserade Laura Biagiotti sin första parfym Fiori Bianchi. Senare kom storsäljaren som välkända Venezia, Roma och Laura. Roma Uomo och Tempore Uomo är Lauras kändaste herrparfymer.
Laura Biagiottis parfymer kännetecknas av kvinnlighet och klassiskt mode. Dofterna kan upplevas både friskt blommiga, lätta och fruktiga. Här finns många klassiska och välkända parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över.
Parfymfabriken.se har ett sortiment av Laura Biagiottis mest omtyckta parfymer. Dofterna passar män och kvinnor i alla åldrar.
Läs mer
Filtrera produkter
 • Eau de Toilette dam

  Laura Biagiotti Laura, EdT

  4.60 out of 5
  (5)
 • Laura Biagiotti Romamor Edt
  Eau de Toilette dam

  Laura Biagiotti Romamor, EdT

 • Eau de Toilette dam

  Laura Biagiotti Roma Uomo, EdT

You've just added this product to the cart:

3