Nuxe

Nuxe grundades i Paris 1991 av Aliza Jabès som när hon väntade sitt första barn letade efter skönhetsprodukter som både var okomplicerade och lyxiga. När hon inte hittade några, skapade hon egna med namnet av Nuxe. Hon använde sina kunskaper som apotekare för att skapa en produktlinje av endast naturliga ingredienser för hudvård. Nuxe är ett av de ledande och mest hyllade företagen inom kosmetikbranschen. Deras speciella kunskaper när det gäller att hitta unika naturliga aktiva ingredienser och föra vidare arvet av gamla traditioner in i den moderna kosmetikbranschen ger dem en unik ställning bland övriga aktörer.

I deras utbud finns bl. a. populära massageoljor, en framgångsrik parfymlinje, vårdande hudkrämer och en rad olika makeupprodukter. I genomsnitt har 80 % av alla ingredienserna till dessa varor ett naturligt ursprung. När det kommer till naturkosmetik finns det få som kan rubba Nuxes ställning.
Nuxes filosofi är produkter som är lätta att använda, med direkta resultat och aktiva naturliga ingredienser. Något de själva kallar ”naturligt parisisk skönhet.” Med hudvård från Nuxe kommer du inte att utsätta din hy för starka kemikalier, färgämnen, konserveringsämnen eller syntetiska dofter. Istället skäms din hy bort med naturliga ingredienser som granatäpple, sheasmör, E-Vitamin och rika oljor.
Parfymfabriken.se har ett sortiment av hudvård från Nuxe som ständigt utöka. Produkter passar både män och kvinnor och har ingen åldersgräns, allt är dermatologiskt testat och innehåller inga farliga kemikalier.
Läs mer
Filtrera produkter
 • Body Lotion

  Nuxe Huile Prodigieuse Multi Usage Dry Oil

 • 24h-kräm

  Nuxe Aquabella Beauty-Revealing Moisturising Emulsion

 • Hudvård

  Nuxe Comforting Body Cream 48h

 • Hudvård

  Nuxe Body Melting Shower Gel

 • Body Cream

  Nuxe Fondant Firming Body Cream

  3.00 out of 5
  (1)
You've just added this product to the cart:

5