One direction

One Direction bildades 2010 och består utav 4 killar. Deras talang upptäcktes på de Brittiska TV-programmet X-factor och skrev genast ett kontrakt med SYCO Music. One Direction släppte deras första låt 2011, “What Makes You Beautiful” som snabbt hamnade på första plats på den brittiska singellistan.
One Direction lanserade Our Moment som var deras första parfym 2013. One Direction You & I, släpptes några år senare och riktar sig åt tjejer i tonåren. Doften har noter från grapefrukt, röda vinbär, fresia, jasmin, musk och vit patschuli. Utöver You & I finns även doften Our Moment som är en fruktig och blommig doft för kvinnor. Our Moment finns även som Body lotion.

One Directions doftskapelser är unga och feminina i både doft och design. Our Moment innehåller färska fruktiga toner och krispiga ackord av ljusa blommor. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till prinsar och prinsessor. Färgerna är klara, sensuella och detaljerna konstfulla. One Direction pryder parfymernas förpackningar med sitt porträtt och signatur som en självklar förlängning av idolernas personlighet. Dofterna bjuder på en ung nyfikenhet som känns öppen och glad. One Direction är stora idoler för många och med sina dofter skapar de en möjlighet för sina fans att uppleva närhet till bandet. Ett ungt varumärke med stjärnstatus.

Parfymfabriken.se har ett sortiment av One Directions mest omtyckta parfymer. One Directions dofter passar kvinnor i alla åldrar.
Läs mer
0