Oscar de la Renta

Oscar de la Renta föddes i Santo Domingo, Dominikanska Republiken år 1932. Han startade som lärling hos Balenciaga och sedan gick han över till Elizabeth Arden i New York. 1965 skapade Oscar de la Renta sitt eget modehus. Han slog genom för den stora publiken med sina flamencoinspirerade klänningar i starka färger och har genom sin karriär alltid skapat stora rubriker med sin vackra och livfulla design.
Som en amerikansk-dominikansk modeskapare, lanserade Oscar de la Renta år 1977 sin första doft.

Det hade alltid varit en dröm för honom att skapa en parfym som genom bara en droppe fångar all kärleksfull sofistikation av hans mode. Med en unikt feminin doft fortsatte Oscar de la Rentas första parfym att vara en bäst-säljare i över 70 länder. Herrdoften Oscar de la Renta pour lui lanserades 1980.
Idag omfattar Oscar de la Rentas doft-samling ett lockande sortiment av parfymer och parfymerade produkter för både män och kvinnor. Elegansen i Oscar de la Rentas dofter är fullständigt fabulösa, och passar perfekt för dig som lever varje dag fylld med glädje och skönhet.
Oscar de la Rentas parfymer kännetecknas av romantisk stil och skir kvinnlighet men också finstämd sensualism.
Parfymfabriken.se har ett sortiment av Oscar de la Rentas mest omtyckta parfymer. Oscar de la Rentas dofter passar män och kvinnor i alla åldrar.
Läs mer
Filtrera produkter
  • Eau de Toilette dam

    Oscar De La Renta Oscar, EdT

    5.00 out of 5
    (21)
  • Eau de Parfum dam

    Oscar De La Renta Gold, EdP

You've just added this product to the cart:

2