Paris Hilton

Paris Hilton föddes i New York, USA 1981. Hon är en fotomodell, skådespelerska och sångerska. Hon är en omskriven modeikon med många löpsedlar och har många följare som vill leva, klä sig och agera som henne. Hon var även en av de första kändisarna som lanserade sin egna doft. Paris Hilton är också barnbarn till grundaren av kända hotellkedjan Hilton.
År 2005 lanserade Paris Hilton sin första damdoft som heter Paris Hilton. Parfymen symboliserar hennes färgstarka personlighet och glamorösa livsstil.

Förpackningarna och flaskorna harmonierar med dofterna och tankarna till fantasi, mode och lyx. Paris Hiltons personlighet som modell speglar hennes dofter med en ung sensualitet som känns levande och alert. Paris Hiltons är en stor idol för många och med sina dofter skapar hon en självklar förlängning av kändisskapet.
Parfymerna av Paris Hiltons kännetecknas av kändisskap och glamour men också fantasi och elegans. Dofterna kan upplevas som glada, intensiva och innovativa med en känsla av ung fräschör. Här finns en sensuell lyx blandat med sagolik ljuvhet.
Parfymfabriken.se har ett sortiment av Paris Hiltons mest omtyckta parfymer. Paris Hiltons dofter passar kvinnor i alla åldrar.
Läs mer
0