Paul Smith

Paul Smith föddes 1946 i Storbritannien, han startade sin första modebutik 1970. Han tog kvällskurser i skrädderi och 1976 hade han skapat det han ville, sin första herrklädes-kollektion som visades i Paris med Paul Smiths logotyp. Inom loppet av 20 år har Paul Smith etablerat sig som den största modedesignern inom Brittiskt mode. Han är en trendsättare med stort sinne för humor och en förkärlek till klassiska och traditionella kläder. I dag finns det 12 olika kollektioner. år 2000 blev Paul Smith adlad av drottning Elizabeth II för sina insatser för modevärlden.

2002 lanserades Paul Smith sin första doft Extreme. En varm och trendigt tidlös doft som signalerar säkerhet med attityd och samtidigt en ren känsla. Paul Smith står för hantverk och genuin skräddarkonst. Damdoften Extreme med sin fyrkantiga flaska och Paul-Smiths kända ränder bär noter av pelargon, rosenträ, tonkaböna och mysk. Herrdoften har en liknande flaska och komposition för att matcha damdoften och kollektioner från Paul Smith.
Paul Smiths parfymer kännetecknas av innovation och tradition. Dofterna kan upplevas både unika och raffinerade. Den klassiska och omtyckta signaturen hos Paul Smith gör många av dofterna till storsäljare.
Här på Parfymfabriken.se har vi ett sortiment av Paul Smiths mest omtyckta parfymer. Paul Smiths dofter passar män och kvinnor i alla åldrar.
Läs mer
Filtrera produkter
 • Eau de Toilette herr

  Paul Smith Extreme Men, EdT

  5.00 out of 5
  (5)
 • Eau de Parfum dam

  Paul Smith Rose, EdP

  5.00 out of 5
  (1)
 • Paul Smith Extreme Women Edt
  Eau de Toilette dam

  Paul Smith Extreme Women, EdT

You've just added this product to the cart:

3