Rihanna

Rihanna föddes 1988 på Saint Michael, Barbados. Hon är sångerska, artist och skådespelerska. Rihanna slog igenom internationellt under 2005 och har nominerats till ett stort antal Grammy Awards och står bakom en rad världshits. Några av hennes mest kända låtar är Umbrella och Diamonds. Rihanna har en stark personlighet och hela framtoningen är modern och utmanande.
2011 lanserade Rihanna sin första damdoft Reb’l Fleur, och bara ett år senare lanserade hon Rebelle då även hennes parfym Nude kom ut.

Dofterna symboliserar hennes starka och vackra personlighet i kombination med ett orientaliskt djup och en exotisk känsla.
Rihannas parfymer kännetecknas av värme och glamour men också vacker enkelhet. Dofterna kan upplevas både varma, jordnära och exotiska med en känsla av attraktionskraft och magnetism. Här finns en naturlighet blandat med exotiska toner. Signaturen hos Rihanna ger ett intryck av kvinnlighet.
Parfymfabriken.se har ett brett sortiment av Rihannas mest omtyckta parfymer. Rihannas dofter passar kvinnor i alla åldrar.
Läs mer
Filtrera produkter
  • Eau de Parfum dam

    Rihanna RiRi, EdP

You've just added this product to the cart:

1