Weekend deal på Hugo Boss

Äntligen, nu är det en helt ny härlig helg på inkommande vilket betyder att det också kommer finnas ett nytt kanonbra erbjudande i ”Weekend Deal”. Den här gången erbjuder vi hela 15 % rabatt på Hugo Boss varumärket. Vi anser att man aldrig kan ha för många parfymer i sin ägo och alla borde åtminstone äga en produkt från Hugo Boss för att få sin samling helt komplett. Ta tillfället i akt att beställa hem en härlig och uppfriskande ny parfym från Hugo Boss nu när du får hela 15 % rabatt. Perfekt nu när vårsolen börjar kika fram mer och mer är att kanske våga testa en helt ny parfym du aldrig tidigare använt.

Hugo Boss har flera olika parfymer anpassat både för dam och herr. Oavsett vad du söker kommer vi garanterat att kunna erbjuda dig något som kommer att passa in på alla dina önskemål. Ta chansen att klicka hem din favorit parfym eller våga testa en ny nu när du kan ta del av en grym rabatt över helgen.

Sveriges största parfym varumärke

Hugo Boss levererar alltid deras dofter i en väldigt lyxig och diskret form. Doftgarderoben av Hugo Boss är alltid tillverkad med högsta kvalité och den första doften lanserades 1985 under namnet No 1. Den doften lanserades i en svart klassisk kartong med kritstreck på vilket symboliserar kostymer de tillverkat och som gjort märket känt.

Den mest sålda herrdoften på marknaden över hela världen är  en parfym från Hugo Boss. Den har fått namnet BOSS Bottled och lanserades på marknaden under 1998. Den har blivit en given klassiker i doftgarderoben hos de flesta män eftersom den är en fräsch och frisk parfym vilket passar de flesta.

Från början är Hugo Boss ett klädmärke från Tyskland och grundades i Metzingen 1924. Det första man tänker på när man hör namnet Hugo Boss är lyx och kvalitet. Tillsammans med klädkollektioner lanserade de även sitt breda utbud av dofter vilket gör hela deras sortimentet fulländat. Elegans, sofistikerad, avslappnad samt modern klädsel symboliserar hela deras herrkollektion. Damkollektionen har fått ett starkt fokus på högsta kvalité i valet av material samt detaljer som är otroligt sofistikerade och noga utvalda.

Sammanfattningsvis kan vi säga att Hugo Boss sortiment är tidlös, strikt, sportig och kraftfull. Sortimentet består idag av heminredning, kläder, dofter samt accessoarer. Vi erbjuder ett brett sortiment av alla populära parfymer från Hugo Boss, både för herrar och damer i alla åldrar. Självklart kan du hitta en matchande after shave eller deodorant så passa nu på att handla hem alla dina favoritprodukter från oss. Helgen kan inte bli bättre med erbjudandet du får ta del av, hela 15 % rabatt på Hugo Boss varumärket.

 

Hugo Boss The Scent, EdT

En av de mest populäraste herrparfymerna från Hugo Boss heter The Scent och är en oemotståndlig och oförglömlig doft som passar perfekt för den självsäkra mannen. Fräschheten av kryddig ingefära gör ett livfullt och avväpnande första intryck. Ger doften en stimulerande energi.

You've just added this product to the cart: